Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Lambda Instruments

Напредни ферментори - биореактори

Ферментори - биореактори

Висококвалитетни и иновативни лабораторијски ферментор и стони биореактор по разумно ниској цени. Кроз иновације до квалитета, нове концепте за повећање продуктивности у лабораторијској ферментацији и експериментима са ћелијском културом:

“MINIFOR” лабораторијски ферментор и биореактор:
“LAMBDA MINIFOR” стационарни лабораторијски ферментор и биореактор за аутоклавирање је развијен као резултат потребе за конструисањем малог лабораторијског ферментора за радну запремину од 35 мл до преко 6 литара. На основу дугогодишњег личног практичног искуства у ферментацији и ћелијској култури, креиран је висококвалитетни ферментор-биореактор који је једноставан за коришћење и који има капацитет да мери и контролише све важне параметре биолошке културе (што је захтевало нове идеје и многе иновације).

“LAMBDA MINIFOR” ферментор и биореактор се могу у потпуности контролисати и управљати са предњег панела. Сви параметри се могу одмах видети без листања и подешених вредности, као и високи и ниски аларми сваког параметра се могу подесити на предњем панелу. Неколико “MINIFOR” јединица се може повезати на један рачунар и опциони софтвер за ферментацију “SIAM” или “FNet“, омогућавају даљинско управљање и обраду података. За повезивање више “MINIFOR” ферментор-биореакторских јединица на рачунар, нису потребне додатне софтверске лиценце.

https://www.lambda-instruments.com/fermenter-bioreactor/innovations-of-minifor-fermentor-bioreactor/

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана