Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

OPSIS Liquidline naslov

"Kjeldahl" и "Soxhlet" анализа у прехрамбеној индрустрији

SoxROC Uređaj za ekstrakciju

OPSIS LiquidLINE SoxROC уређај за екстракцију је аутоматизован инструмент који може издвојити масти према званичним методама. Инструмент је базиран на Randall i Twisselmann техникама, користећи врући растварач и затворени систем да би редуковао време екстракције у поређењу са класичним Soxhlet-ом. SoxROC следи званично одобрене методе за екстракцију масти. SoxROC уређај је дизајниран да буде флексибилан и стога је такође способан за екстракцију са различитим растварачима и узорцима. Уређај је доступан у моделима са 2 и 6 позиција.

Предности употребе SoxROC уређаја за екстракцију

 • SoxROC уређајем, можете издвојити масти из до 42 узорка дневно без губитка у прецизности или тачности. Аутоматизација сваког корака екстракције и иновативно руковање шаржом смањују ризик од грешке. Типично је до пет пута брже него класична Soxhlet техника
 • Јединствени систем заптивања са више од 90% поврата растварача смањује трошкове за раствараче док ефикасно хлађење водом смањује потрошњу воде. Велика селекција дихтунга, посуда и стандардних чаура смањује трошкове приликом промене апликација и растварача. SoxROC представља један компактни систем са интегрисаним контролером без потребе за додатним рачунаром смањује трошкове инсталације и рада.
 • Јединствена контрола уклањања растварача омогућава већу флексибилност за различите апликације.
  Сигурност са високим стандардима против прашине, течности и експлозивности. Сви вентили близу растварача су класификовани по ATEX класификацији. Сигурност оператера је веома важна, стога је SoxROC уређај опремљен заштитним штитником, затвореним додавањем растварача и лаким укљањањем прикупљеног растварача.
Брошура

KjelROC Autosampler

KjelROC аутосемплер пружа лабораторијама иновативан инструмент који одређује протеине и азот према Kjeldahl методи. Предиктивна титрација, чији је патент на чекању, пружа кориснику неколико предности у лабораторији. KjelROC аутосамплер је потпуно аутоматски и има могућност да аутоматски обради до 25 различитих узорака. Принцип је једноставан, убаците носач са узорцима и вратите се касније да прикупите резултате. KjelROC аутомсамплер је Kjeldahl апарат способан за дестилацију паром, титрацију и аутоматску измену узорака.

Предности употребе KjelROC Аутосeмплера

 • Могућност слања и примања тежина и резултата, коришћењем различитих уређаја, значајно смањује интеграцију система и ИТ трошкове. Фајлови са подацима су припремљени  за рад са ЛИМС и другим системима. Исти рачунар се може користити за унос података на вагу и пренос података на аутосамплер, што доводи до повећане ефикасности у лабораторији. Аутосамплер смањује време које оператер проводи за инструментом.
 • OPSIS LiquidLINE предиктивна титрација смањујуе Релативну Стандардну Девијацију (РСД) и повећава флексибилност са различитим индикаторима. Ово даје повећану употребљивост ваших инструмената. Аутосамплер такође користи велику бирету, која се може допуњавати и која штеди време и трошкове приликом преласка између високих и ниских садржаја протеина.

https://www.liquidline.se/products/kjelroc-autosampler/

Брошура

KjelROC Analajzer

Наш KjelROC асортиман аутоматских Kjeldahl анализатора нуди иновативна, прецизна и економична решења за дестилацију, титрацију и одређивање протеина према Kjeldahl методи. Kjeldahl апарат омогућава дестилацију паром према званичним методама и OPSIS LiquidLINE јединствена предиктивна титрација, на чекању патента, даје неколико предности у лабораторији.

Предности употребе KjelROC анализатора

 • Могућност слања и примања резултата без додатног софтвера, компјутера и каблова, значајно редукују трошкове интеграције и IT-а. Процесуирајте податке директно у KjelROC анализатору. Ово смањује трошкове приликом интеграције са вашим LIMS или другим системима.
 • OPSIS LiquidLINE предиктивна титрација смањујуе Релативну Стандардну Девијацију (РСД) и повећава флексибилност са различитим индикаторима. Бирета од 50 мл са функцијом аутоматског допуњавања олакшава пребацивање између анализе узорака са високим и ниским садржајем протеина. Kjeldahl дестилација је контролисана преко екрана осетљивог на додир којим се лако рукује. Велика, допуњива бирета штеди време и трошкове приликом преласка између високог и ниског садржаја протеина.
 • Јединствени сервисни систем штеди време одржавања. Припремљен за ISO 17025 и GLP карактеристике, смањује време и трошкове интеграције инструмента у лабораторијске процедуре. Животни век компоненти и трошкови одржавања су оптимизовани уз помоћ OPSIS програма следивости компоненти. Програм омогућава лаку дијагностику и праћење оба, инструмента и компонената.
 • KjelROC анализатор је потпуно флексибилан да се прилагоди постојећим лабораторијским процедурама или можете да користите наше програме који су спремни за употребу. Увек имате контролу над нашим прилагодљивим екраном осетљивим на додир, где можете да дефинишете сопствени ток рада.

https://www.liquidline.se/products/kjelroc-analyzer/

Брошура

KjelROC Destilacioni Uređaj

KjelROC дестилациони уређај нуди потпуну контролу процеса дестилације при ниским трошковима. Инструмент представља Kjeldahl апаратуру са потпуном контролом базе, воде и паре. Постоје две верзије система парне дестилације – једна са аутоматским додавањем пријемног раствора и једна без. Сви KjelROC модели могу бити надограђени.

Предности употребе KjelROC дестилационог уређаја

 • Јединствени сервисни систем штеди време и трошкове одржавања. Радни век компоненти система и трошкови одржавања су оптимизовани уз помоћ OPSIS програма следивости компонената. Он омогућава лаку дијагностику и праћење компоненти и инструмента. Већ припремљен за ISO 17025 и GLP карактеристике, смањује време и трошкове интеграције инструмента у лабораторијске процедуре.
 • KjelROC Дестилациони Уређај може лако бити надограђен на потпуни KjelROC анализатор или аутосемплер.
 • KjelROC дестилациони уређај је потпуно аутоматски уређај са програмабилним додавањем базе, воде или пријемног раствора. Постоји пуна следивост са могућношћу да праћења узорака као и преузимања лог фајлова са инструмента. Бежични систем олакшава слање и пријем информација.

https://www.liquidline.se/products/kjelroc-distillation/

Брошура

KjelROC Digestor

Стандардно у свим нашим дигестивним блоковима је одабир програма функција тајмера и могућност одабира између температурне скале у степенима Целциус-а и Фаренхајт-а. Неки напреднији модели блокова нуде и аутоматски носач река кивета.

Prednosti upotrebe KjelROC Digestora

 • Аутоматски програми чине KjelROC дигестор лаким за коришћење. Алармни сигнали и/или аутоматско хлађење поједностављује надзор процеса дигестије.
 • KjelROC дигестор напредни модели штеде време у још већој мери са потпуно аутоматским носачем кивета који се покреће мотором.
 • Сви Дигестори и неутрализатори су изграђени од материјала високе издржљивости. Од високо квалитетног боросиликатног стакла до високо квалитетног ЕН 1.4404 нерђајућег челика.

https://www.liquidline.se/products/kjelroc-digestors/

Брошура

KjelROC неутрализатор

Забринутост за животну средину је увек важно узети у обзир те препоручујемо коришћење скрубера заједно са KjelROC дигестивним блоковима.

 • Предности употребе KjelROC неутрализатора
  KjelROC неутрализатори су изграђени да раде у окружењу са високо корозивним испарењима и високим температурама. Сви материјали за израду су пажљиво изабрани.
 • Мале димензије и лакоћа употребе су биле приоритет приликом дизајнирања OPSIS KjelROC неутрализатора.
 • Могућност воденог хлађења је стандард у свим KjelROC неутрализаторима, као и могућност подешавања усисне снаге.

https://www.liquidline.se/products/kjelroc-scrubbers/

Брошура

HydROC Uređaj za Hidrolizu

OPSIS LiquidLINE доноси иновативна решења за хидролизу киселинама, чинећи одређивање укупних масти ефикаснијим и сигурним. Опасни поступак хидролизе сада се може изводити са до шест узорака истовремено. Јединствени HydROC филтер доноси додатне уштеде у трошковима и времену.

Предности употребе KjelROC уређаја за хидролизу

 • HydROC филтер може бити коришћен неколико пута што га чини исплативијим од било ког другог решења на тржишту. Ово паметно решење штеди трошкове за други потрошни материјал. Овај систем је компатибилан са неколико других система за екстракцију на тржишту.
 • HydROC филтер може бити коришћен и у кораку хидролизе и екстракције, избегавајући грешке настале услед трансфера узорка па самим тиме штеди и време. HydROC и SoxROC систем за руковање шаржом штеди време приликом премештања узорака између хидролизе и екстракције. Потпуно раздвајање узорака уклања ризик од контаминације.
 • Хидролиза киселинама се изводи у затвореном систему чиме се смањује ризик по оператера. Испирање узорака без икаквог контакта са киселинама смањује сигурносне опасности. Уређај је у складу са стандардизованим методама.

https://www.liquidline.se/products/hydroc-hydrolysis/

Брошура

KjelROC Potrošni Materijal

Добра анализа захтева припрему и снабдевеност добрим потрошним материјалима као што су стаклене кивете од боросиликатног стакла и Кјелдахл таблете. OPSIS нуди комплетан асортиман стакла и Kjeldahl Таблета потребних за ваше дневне лабораторијске потребе. OPSIS вам доноси висок квалитет, уштеду времена и трошкова.

Kjeldahl таблете

 • KT-211-A, Missouri Tablet, Cu, 0.3%, 3.5g
 • KT-220-A, Micro Copper, Cu, 9%, 1.65g
 • KT-230-A, Universal Copper, Cu, 9%, 5g
 • KT-240-A, Titanium, Cu-TiO2, 3.71g
 • KT-250-A, Selenium, Se, 0.1%, 3.5g
 • KT-260-A, Wieninger, Se-Cu, 2%, 3.5g

Стакло

 • TU-214-A, KjelROC кивете 250 ml
 • TU-221-A, KjelROC кивете 750 ml
 • TU-220-A, Ерленмајер 250 ml
 • TU-222-A, Штапићи за дигестију течних узорака

https://www.liquidline.se/products/accessories-and-consumables/

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана