Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Sundy Instruments

Анализатори најважнијих параметара у индустрији угља и руда

Kalorimetar SDAC6000

Оптимизован дизајн, потпуно аутоматско пуњење и испуштање кисеоника, потпуно аутоматско подизање и спуштање бомбе, потпуни процес тестирања траје мање од 10 минута.

Апликације:

SDAC6000 аутоматски калориметар (изоперибол) кисеоничне бомбе може се користити за одређивање калоријске вредности у чврстим и течним запаљивим материјама као што су угаљ, кокс, нафтно уље, цемент, црна брашна, горива, биомаса као и грађевински материјал.

① Јединствени систем са резервоаром за рециркулацију воде, који може аутоматски одредити запремину воде за свако тестирање. Нова кисеонична бомба од нерђајућег челика може се лако саставити и раставити. Висока ефикасност мешања пропелером, бржи пренос топлоте кисеоничне бомбе, време тестирања је знатно смањено.
② Јединствена аутоматска преса за пуњење и отпуштање кисеоника, без блокаде, много стабилнија од традиционалног аутоматског калориметра.
③ Уграђени интелигентни резервоар за воду са функцијом грејања и хлађења, температура воде може да остане константна, доступна без престанка рада.
④ Висока аутоматизација: подизање и спуштање бомбе, пуњење и испуштање кисеоника, одређивање запремине воде у резервоару и контрола температуре воде.

https://en.sandegroup.com

Брошура

Термогравиметријски анализатор SDTGA6000

“SDTGA6000” се може користити за одређивање влаге, пепела и испарљивих материја, као и за израчунавање фиксног угљеника и калоријске вредности угља, кокса, калцинисаног бензинског кокса и другог горива из чврсте биомасе.

Најважније:

① Двострука структура пећи, систем се састоји од два дела, један за анализу влаге и пепела, други за анализу испарљивих материја.
② За анализу влаге и пепела 19 узорака се може убацити одједном + 1 позиција референтног (бланк) узорка;
③ За анализу испарљивих материја, користи се вертикална структура пећи са 26 позиција. Горњи део за високотемпературно испитивање испарљивих материја, те доњи део за хлађење и мерење на ниским температурама, чини резултат теста прецизнијим, а ефикасност теста је тиме значајно побољшана.
④ Флексибилан дизајн софтвера, процедура тестирања, време анализе, температура итд. Сви параметри могу се прилагодити.
⑤ Јединствени режим одваге узорка, одвага појединачног узорка и одвага серије узорака су доступни и чине оперативни рад комотним.
⑥ Након завршетка теста влаге и пепела, поклопац пећи ће се аутоматски отворити за хлађење пећи, чиме се скраћује време чекања за следећу серију теста – Безбедан и ефикасан рад.
⑦ ЛЕД дисплеји на обе пећи који приказују податке о маси обе ваге у реалном времену, што чини мерење узорака практичнијим.
⑧ Доступна је функција аутоматске калибрације температуре.
⑨ Јединствени дизајн који обезбеђује стабилност грејног елемента.
⑩ Висока стабилност и поузданост.
⑪ Патентирана технологија употребе материјала отпорног на топлоту како би се осигурала стабилност и поузданост.
⑫ Уграђена вага обезбеђује ненадмашну тачност, у складу са термогравиметријском методом.
⑬ Коришћење празног лончића (тигла) за калибрацију утицаја топлоте унутар коморе.

https://en.sandegroup.com

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана