Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Angelantoni srl

Климатске коморе за симулацију различитих климатских параметара или комбинације параметара

Angelantoni климатске и термостатске тест коморе

Климатска комора омогућава проверу две величине: температуре и влажности у границама које је навео произвођач:

  • Температура обично може да варира максимално између -70°C и +180°C.
  • Релативна влажност може да варира у распону од 10% до 98%

Уопштено говорећи, постоје две главне породице тестова: једна се односи на термостатска испитивања када је контролисани параметар само температура, док је за климатске тестове потребно истовремено контролисати и параметре температуре и влажности. Климатски или термостатски тестови се користе када неко жели да тестира понашање производа у његовом нормалном контексту употребе и да, према томе, види како он реагује на климатске промене (шта се дешава са електронским компонентама ако се ненамерно складиште у складишту са висок ниво влажности? Или који би материјали били најпогоднији за објекте изложене ниским температурама?). Ако је потребно извршити само термостатска испитивања, била би потребна термостатска комора (без контроле влажности); у супротном, да би се контролисала варијација и температуре и влажности, треба изабрати климатску комору.

Постоје различити модели климатских комора и термостатских комора који се бирају током конфигурације на основу специфичних захтева испитивања. Међу најважнијим параметрима за избор климатске коморе су: температурни опсег, брзина варијације температуре (брзина промене температуре), димензије и други параметри.

https://www.angelantoni.com/en/

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана