Logo
Logo

Bulevar umetnosti 27, 11000 Beograd

+381 11 31 30 542

Telstar

Кабинети ламинарног протока ваздуха, биосигурносни кабинети, лабораторијски замрзивачи ултра-ниских температура, лиофилизатори .....

Telstar - Laboratory Freeze Dryers

Телстар лабораторијски лиофилизатори су посебно дизајнирани за испуњавање захтева за сушење замрзавањем у фази истраживања и развоја у све захтевнијим центрима за истраживање и развој у индустрији и академским круговима.

Дизајниран у складу са принципима ГЛП-а да би био у складу са најстрожим међународним стандардима, асортиман лабораторијских сушара са замрзавањем обухвата од малих стоних јединица до софистициране пилот опреме.

Телстар јединице за сушење замрзавањем су пројектоване и израђене у складу са најстрожим међународним стандардима и пажљиво испитивање се врши пре слања купцу. Квалитет опреме Телстар плус посвећеност пружању најбоље могуће техничке услуге, чине ТЕЛСТАР лидером у области лабораторијских лиофилизатора

https://www.telstar.com/lab-hospitals-equipement/laboratory-freeze-dryers/

Брошура

Telstar Biosafety cabinets

Telstar Bio II Advance Plus  серија је нова генерација биолошких сигурносних ормара класе ИИ, која пружа компактан дизајн за једноставну инсталацију унутар лабораторије, без губитка драгоценог радног простора. Такође је дизајниран по високим стандардима безбедности, ергономије, енергетске ефикасности, поузданости и лакоће употребе у својој класи. Био ИИ Адванце Плус серија је подржана Телстар-овом светском репутацијом и посвећеношћу да обезбеди најбезбедније сигурносне ормаре на тржишту за биолошке производе.

Тестиран и сертификован од стране TUV Nord  у Хамбургу у складу са европским стандардом за микробиолошке безбедне ормаре ЕН12469, Bio II Advance Plus гарантује максимални ниво безбедности за производ, особље и животну средину.

Увођење ЛЕД осветљења и ЕC вентилатора чини Bio II Advance Plus једним од најбољих енергетски ефикасних ормара са ниским нивоом буке доступних на тржишту.

https://www.telstar.com/lab-hospitals-equipement/biological-safety-cabinets/

 

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Bulevar umetnosti 27, 11000 Beograd

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2022

Сва права задржана