Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Fumex

Fumex

Fumex - Екстракциона рука

Екстракциона рука

Екстракциона рука из производноg програма Proanalytica је незаобилазан део опреме, као подршка аналитичким уређајима. Приликом рада, уређаји као микроталасне пећнице, ААs или ICP, испуштају штетне материје или топлоту, а то је неопходно избацити из радног простора.

Зато се екстракционе руке повезују директно са уређајем или монтирају изнад, како би без ометања рада уређаја прикупиле штетна испарења и спровела их до спољне средине.

За ове намене се користи екстракциона рука која се углавном монтира на зид, израђена је тако да се може подесити у 3 осе и фиксирати да се не помера. Испарења се извлаче помоћу аксијалног вентилатора и путем алуминијумских цеви избацују у спољну средину.

Друга функција екстракционе руке је евакуација штетних испарења које генеришу мали извори. Најчешћа примена је при раду са ученицима или студентима који проучавају хемијске реакције у малим судовима, при чему се не ослобађа велика количина испарења, толика да би се морао заузети дигестор. Зато се користе екстракционе руке које имају велики домет, тј покривају већу површину радних столова. Произвођач FUMEX има у свом програму више модела, различитих величина и пречника цеви, а уз могућност плафонске, зидне или стоне монтаже, сваки корисник може да пронађе решење у складу са својим потребама у смислу величине екстракционе руке и потребног протока.

Алуминијумске анодизоване цеви и полипропиленски зглобови су прилагођени раду са штетним материјама.

За више информација, обратите се нашој служби продаје.

https://fumex.com/extraction-arms/

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана