Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Elementi za skladistenje

Са циљем добре организације простора

Елементи за складиштење

У сваком радном простору постоји много комада опреме који се користе ређе или чешће, па им је потребно наћи место за одлагање, како не би сметали док нису у употреби. Ситнији комади се складиште у фиокама, а крупнији на полицама, па је неопходно направити добру организацију простора, да би се уз опрему сместила и документација, потрошни материјал, резервни делови и друго.

Зато се подпултни елементи праве у комбинацији фиока и врата са полицама, слободан простор на зидовима изнад столова користи за инсталацију висећих елемената. Највећи део материјала се смешта у високе елементе-ормане.

Подпултни елементи могу бити фиксни-уграђени у носећу конструкцију столова или мобилни. Мобилни елементи дају слободу кориснику да по потреби промени распоред, замени оштећени елемент без проблема или на кратко обезбеди додатну радну површину.

Врата висећих елемената и ормана могу бити пуна или стаклена, крилна, склапајућа или клизна. Сви елементи имају више висинских положаја полица, меко затварање врата и фиока. По потреби, сви фронтови могу бити са могућношћу закључавања.

Фиксни подпултни елементи и ормани се монтирају на челичне ноге, тако да је увек омогућено чишћење.

За више информација, обратите се нашој служби продаје.

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана