Logo
Logo

Bulevar umetnosti 27, 11000 Beograd

+381 11 31 30 542

Elementi za skladistenje

Са циљем добре организације простора

Елементи за складиштење

Елементи за складиштење

У сваком радном простору постоји много комада опреме који се користе ређе или чешће, па им је потребно наћи место за одлагање, како не би сметали док нису у употреби. Ситнији комади се складиште у фиокама, а крупнији на полицама, па је неопходно направити добру организацију простора, да би се уз опрему сместила и документација, потрошни материјал, резервни делови и друго.

Зато се подпултни елементи праве у комбинацији фиока и врата са полицама, слободан простор на зидовима изнад столова користи за инсталацију висећих елемената. Највећи део материјала се смешта у високе елементе-ормане.

Подпултни елементи могу бити фиксни-уграђени у носећу конструкцију столова или мобилни. Мобилни елементи дају слободу кориснику да по потреби промени распоред, замени оштећени елемент без проблема или на кратко обезбеди додатну радну површину.

Врата висећих елемената и ормана могу бити пуна или стаклена, крилна, склапајућа или клизна. Сви елементи имају више висинских положаја полица, меко затварање врата и фиока. По потреби, сви фронтови могу бити са могућношћу закључавања.

Фиксни подпултни елементи и ормани се монтирају на челичне ноге, тако да је увек омогућено чишћење.

За више информација, обратите се нашој служби продаје.

Za više informacija, obratite se našoj službi prodaje.

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Bulevar umetnosti 27, 11000 Beograd

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2022

Сва права задржана